Na světové výstavě EXPO 2015 Milano se v národním pavilonu České republiky nacházejí dvě restaruace. Tyto restaurace se odlišují svojí nabídkou.

V přízemí pavilonu se nachází samoobslužná restaurace TANKOVNA Pilsner Urquell, ve které je možné ochutnat věhlasné předkrmy k pivu jako například Utopence s cibulí, nebo Zavináče s kysaným zelím, nejslavnější české polévky Gulášovou, Bramborovou a Kulajdu a samozřejmě i nezapomenutelné staročeké hlavní pokrmy, kterými jsou bezpochyby Knedló, zeló, vepřó, Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami, pečená kachna se zelím, české bramboráky s uzeným masem a Zvěřinový guláš.

V druhém patře se pak nachází specializovaná restaurace s obsluhou LA BAITA DEL CACCIATORE Ristorante Ceco. V této restauraci je možné ochutnat hned několik druhů zvěřiny a to srnčí, daňčí, jelení, kančí, zaječí a dokonce i bažantí v tradičních českých úpravách. Například jeden z nejslavnějších a nejoblíbenějších pokrmů – Srnčí se šípkovou omáčkou, u kterého je omáčka připravována z divokých šípků, strouhaného perníku a dalších ingrediencí.